Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Team Carabajal

Brenda Carabajal (16-4-1), der på lørdag sætter sin IBF interim-titel på spil mos Sarah Mahfoud (9-0) i Frederiksberg Hallerne, er nu ankommet til Danmark. Den 28-årige argentiner ankom i weekenden sammen med blandt andet Marcelo Acuna, der er regerende IBF-verdensmester i superbantamvægt. De to har sparret meget sammen i den seneste tid, og Carabajal føler sig derfor velforberedt.

"Mine forberedelser har været excellente. Vi har trænet til denne kamp de seneste 4 måneder. Da kampdatoen blev udsat, fortsatte vi med at arbejde videre. Jeg har trænet meget anderledes op til denne kamp end til min seneste VM-kamp i USA, da jeg vandt titlen. Hver kamp er jo forskellig, så både den fysiske del og den tekniske del er der blevet arbejdet målrettet på i forhold til denne kamp, og jeg kommer altså forberedt på den bedst mulige måde," siger Brenda Carabajal ifølge en pressemeddelelse.

Carabajal vandt titlen i fjor med en pointsejr over russiske Elena Gradinar. Samme Gradinar befinder sig i Danmark for at gøre Mahfoud klar til kamp. Dermed ved Mahfoud alt om sin argentinske modstander - men det samme er tilfældet den anden vej rundt.

"Vi ved, at Sarah Mahfoud er en god bokser med en flot stil, en komplet bokser, og hun er ubesejret. Men jeg har erfaringen og med den form, som jeg kommer med, bliver det en rigtig god kamp. Jeg er kommet for at vinde og vil gøre alt for at tage mit bælte med hjem igen," siger Brenda Carabajal.

Hele stævnet kan som bekendt streames via Ekstra Bladets hjemmeside.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 116 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Alex Hermann and 116 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us