Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Karelishvili 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (10-0) fik en sikker sejr til rekordlisten, men specielt imponerende var det langt fra, da ukrainske German Skobenko (5-5-2) blev pointbesejret efter otte omgange. Den danske pointsejr var aldrig i fare, men en bokser som Skobenko er med al respekt en modstander, som en sulten dansker bør vade hen over.

Ljungquist havde stor fordel i højde og rækkevidde, og det udnyttede han indledningsvist fint. Det lange høre jab holdt Skobenko beskæftiget og sikrede en fornuftig dansk start. I 2. omgang fik ukraineren dog den idé at søge i infight, og det viste sig at være en god idé for den lille og ikke specielt flot byggede Skobenko. Det var herinde, han havde sin chance, mens Kem Ljungquist rimeligt sikkert kunne styre begivenhederne, når de to boksere havde en passende afstand til hinanden.

Når Skobenko bragede fremad, havde Ljungquist til tider svært ved at holde ham på afstand. En bedre dansk teknik gjorde dog, at det trods alt var Ljungquist, der scorede de fleste point.

Kem Ljungquist havde på forhånd proklameret, at han ville gå efter en sejr før tid, men sådan en var han reelt aldrig i nærheden af. Danskeren gik stille og roligt og prikkede de nødvendige point ind, men for de, der så på, var det hverken imponerende eller overbevisende.

Når Ljungquist endelig fik sat flere slag sammen, havde han helt styr på modstanderen. Det skete desværre bare for sjældent. Eksplosioner og temposkift var der ikke mange af, og så kunne Skobenko, der ellers ikke havde så meget luft i overskud, at det ligefrem gjorde noget, overleve omgangene. Der var ellers en mulighed for at køre ham flad.

Den danke sejr var dog ikke i fare, og Ljungquist vandt med cifrene 80-74, 79-73, 80-72.

Kem Ljungquist har nu været professionel i snart to et halvt år, og til sommer skal han puste 30 lys ud i lagkagen. Det er snart tid til, at han bliver ordentligt testet.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 84 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us