Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Lester7

Der venter en stor opgave for Jeppe Morell (10-2), når han den 1. februar i Frederiksberg Hallerne skal i ringen mod Nikola Sjekloca (35-5-1) fra Motenegro. Sjekloca var for to år siden uhyre tæt på at vinde EM-titlen, da han på udebane i Tyskland boksede uafgjort mod den regerende mester Robert Stieglitz, og han må umiddelbart anses som favorit mod den 30-årige dansker. Morell ser dog frem til mødet.

"Det er fedt, at jeg skal møde ham. Det er den slags boksere, som jeg gerne vil møde. Jeg vil gerne op og blande mig blandt de bedste i verden. Nu får jeg chancen for at bevise, at jeg hører til blandt de bedste. Der ligger en stor motivation i den kamp for mig," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

Morell er for tiden i Italien, hvor han sparrer med Giovanni De Carolis. Han er en bokser, der forhåbentlig kan være med til at løfte Morell op til et højere niveau, som er nødvendigt, hvis han skal vinde over Nikola Sjekloca.

"Jo bedre folk, man træner med, des højere niveau bliver man selv nødt til at løfte sig op på. Man bliver bare bedre af at bokse mod stærke folk. Når jeg sparrer med De Carolis, løfter det helt klart mit niveau. Han har også en masse erfaring, så jeg kan lære meget af ham. Han er god til at dele ud af sin viden. Nu har jeg også været dernede før, så jeg kender miljøet. Det er et rigtigt godt professionelt setup, som er helt optimalt for en rigtig god træningslejr," lyder det fra Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 103 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us