Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Adel YounesDet bliver franske Guillaume La Selva (1-5) som 29-årige Adel Younes kommer til at stå overfor, når han debutere ved Danish Fight Night 1.februar i Frederiksberg-Hallerne.

Guillaume La Selva har bokset alle sine seks kampe i hjemlandet, men som cifferne på rekordslisten antyder, har det ikke været med den store succes.

Hvad vi kan forvente af Adel Younes er også en ubekendt faktor - han har kun en enkelt amatørkamp i startbogen. Han beskrives stilmæssigt af sin træner Thomas Povlsen, som en spændende dansk Mike Tyson-type, med en underholdende stil, og som en der ikke er bange for gå ind og slå på tæven. Den manglende bokseerfaring i forhold til sin franske modstander er ikke noget der bekymre Adel Younes.

"Det bliver ikke noget problem, at han har mere kamperfaring end jeg. Jeg er godt forberedt og har sparret med en masse stærke folk. Jeg er i god form, og det er gået rigtig godt til sparring hver gang. Jeg har også sparret med folk, der er tungere end mig. Så jeg ved, hvad jeg går ind til. Det er liv eller død for mig. Jeg giver mig fuldt ud, og jeg kommer til at give publikum det, som de gerne vil se" lyder det fra Adel Younes i en pressemeddelelse.

Kampen bokses i mellemvægt over fire omgange.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 174 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us