Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Kohout 3 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (9-0) kommer om en uge i ringen, når han ved et stævne i Hamburg skal møde ukrainske German Skubenko (5-4-2).

Ljungquist har ikke bokset siden juni sidste år, hvor han pointbesejrede spanske Gabriel Enguema, og han ser nu frem til igen at komme i ringen.

"Jeg føler, at min form er rigtig god. Jeg har trænet smart og arbejdet målrettet mod at rette mine tidligere fejl, og jeg har generelt givet mig hundrede procent til hver eneste træning. Jeg er meget motiveret og fast besluttet på at gøre, hvad der skal til for at nå toppen," siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.

Danskeren runder senere i 2020 de magiske 30 år, og han er nu i gang med sit tredje år som professionel bokser. Man kan derfor godt sætte næsen op efter, at han snart bliver sat op mod modstandere, der kan teste ham og give et billede af, om Ljungquist er en bokser, der kan nå den europæiske top. German Skobenko ligner på papiret ikke en mand, der bør kunne true danskeren, der håber, at en større kamp snart er inden for rækkevidde.

"Jeg vil have et super godt 2020, og jeg vil stærkt fra start. Jeg håber på mange kampe og et spring op ad ranglisten. Forhåbentlig får jeg også en titelkamp i den nærmeste fremtid. Jeg vil gøre alt for at være klar til noget stort," siger Kem Ljungquist.

Det er en spritny promotor, der har opkøbt et gammelt og velkendt navn - Universum Box Promotion - som i samarbejde med Ljungquists promotor, Sauerland, arrangerer stævnet i Hamburg. Hele stævnet vil blive streamet live på Viaplay.

Foto: Team Sauerland.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 163 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Søren Woller and 163 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us