Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Lester6

Jeppe Morell (10-2) får hænderne fulde, når han ved Danish Fight Night den 1. februar møder montenigrinske Nikola Sjekloca (35-5-1) i en kamp over otte omgange. Det er en på papiret særdeles interessant matchning, hvor en dansk sejr er alt andet end givet på forhånd.

Sjekloca er ganske vist blevet 41 år, men på BoxRec's computerrangliste er han fortsat placeret som nr. 26 i verden på den liste, hvor Jeppe Morell rangerer som nummer 50. Sjekloca har været i ringen mod langt stærkere modstandere end danskeren, og hans nederlag er kommet mod topfolk som Sakio Bika, Arthur Abraham, Callum Smith, Tyron Zeuge og Anthony Yarde. I sin seneste kamp pointbesejrede han schweiziske Bruno Tavares, der tidligere har vundet over Daniel Heinze.

For tre år siden var Sjekloca meget tæt på at vinde den eftertragtede EBU-titel, da han på udebane i Tyskland boksede uafgjort mod den regerende mester Robert Stieglitz i en helt jævnbyrdig kamp. Der er altså tale om en særdeles hård matchning af Jeppe Morell, hvis fremtid meget vel kan afhænge af, hvordan denne kamp kommer til at forløbe.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det her er altså virkelig en interessant kamp.

Mogens Palle har gennem mange år vist, at han har evnen til at se, hvornår en bokser knækker og begynder at være på retur. Hvis han rammer plet igen, og Morell formår at slå Sjekloca, vil det være en genistreg af Mogens Palle. Intet mindre.

Jeppe Morell er blevet 30 år. Skal vi for alvor tro på ham på EBU-niveau? Her er kampen, der giver svaret. Med en sejr er Morell pludselig meget interessant. Men favoritværdigheden må vi nok lægge hos Sjekloca.

This comment was minimized by the moderator on the site

Mogens har altså en evne til at lave rigtigt gode matchninger. Siden han startede op igen har vi haft Patrick Mendy, Charles Adamu, Valery Brudov, Luke Blackledge, Sven Fornling, Dmitry Chudinov og nu Nikola Sjekloca forbi herhjemme.

Og i de fleste af tilfældende oven i købet med dansk sejr som resultat.

Det er meget muligt at Mogens fightere ikke helt er på verdensklasseniveau endnu, men hans matchmaker, han er vist lige ved at være der.....

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 51 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us