Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Helenius v Williams Foto Seppo Sirkka

Tungviktaren Robert Helenius kan enligt en artikel på boxingscene.com få möta Adam Kownacki 7 mars på Barclays Center i New York. Det man väntar på är godkännande från TV-bolaget FOX . Kownacki ska ha också ha haft Dominic Brezeale och Christian Hammer att välja på men nu blev det Helenius.

The Nordic Nightmare vann sin senaste matche men det var mot en mycket svag motståndare och förlorade dessförinnan på knockout mot Gerald Washington i en match där han ledde knappt på poäng.

Den 30-årige Kownacki ser ut som om han inte tränar särskilt hårt men har visat sig vara en stentuff boxare och är obesegrad i 20 matcher och har bland annat knockat ovan nämnda Washington.

Team Helenius ska enligt boxingscene också förhandlat om en match mot Joseph Parker men valde till slut Kownacki. Om man valt rätt vet vi den 8 mars - och vinner Robert här är det en stor överraskning och det blir fler stora matcher. 

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg synes der er en del Super-Brian typer der har haft succes på det seneste. Vi så Ruiz vinde over AJ, og denne Kownacki der heller ikke ligner en top-atlet gjorde det vældig godt i hans seneste kamp.
Har man kæben og viljen, så kan man komme rigtig langt (i sværvægt).

Er der nogen der kender reglerne? Jeg har lige set Hart vs Smith Jr. hvor Jesse bliver ramt hårdt og går i gulvet med et knæ, men rejser sig igen, og Joe slår på ham. Må han det? Som jeg hørte det var kamplederen ikke hurtig nok til at råbe Stop!
Er det kun så længe man er nede, at man ikke må blive slået på?

This comment was minimized by the moderator on the site

Helenius vs Kownacki ska nu vara klart för 7 mars på Barclays Arena i Brooklyn, New York City, meddelar bland annat Boxing News 24. Det blir en tuff match för bägge men allra mest för Helenius.
P-Å P

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 102 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us