Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Radeff8

Ditlev Rossing (13-0) har endnu en gang fået tilbudt en titelkamp. Først var det WBA-verdensmesteren Arsen Goulamirian, der havde udset sig danskeren til en VM-kamp, og nu er det en EU-titelkamp, som Rossing er blevet tilbudt. Titlen i cruiservægt er ledig, og EBU har spurgt, om Rossing vil være interesseret i at møde polske Nikodem Jezewski (18-0-1) om bæltet.

Promotor Mogens Palle meddeler, at man ikke er lun på kampen, da Ditlev Rossing netop har været igennem en operation i hånden og derfor først er ved at vende tilbage til fuld styrke.

"Det er et klap på skulderen, og det er superfedt. Det giver mig bare endnu mere motivation til at arbejde benhårdt hver eneste dag i træningslokalet mod at få tilbud om de her titelkampe. Der er ingen stress – det skal nok komme. Vi er på rette vej, og det er bare et spørgsmål om tid, før det falder på plads med en interessant titelkamp. Jeg har mit fokus på de 4 store forbund og deres titler. Men det er klart, at hvis der kommer en mulighed for at tage en EM-kamp eller lignende, så er jeg også klar til det," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Den 25-årige cruiservægter er på plakaten, når Mogens Palle den 1. februar arrangerer stævne i Frederiksberg Hallerne.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 65 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us