Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Bogongo5Når Oliver Meng (7-0) ved det kommende Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne 1. februar skal forsvare sin IBF youth titel, bliver det mod ukrainske Vasyl Kurasov (11-3).

"Jeg har set et par kampe på video med Vasyl Kurasov. Han gør det meget godt og er en god bokser. Han kommer ikke bare for at hæve checken. Han ser godt ud i ringen og virker dygtig, men jeg skal nok gå ud og bevise, at jeg er endnu bedre,” siger Oliver Meng om sin modstander.
 

Modsat Oliver Meng, så har Vasyl Kurasov tidligere gået den fulde distance på 10. omgange, men dette er ikke noget der bekymre Oliver Meng. "Vi forbereder os altid på at gå den fulde distance. Men kan jeg stoppe ham før tid, så vil jeg selvfølgelig rigtig gerne det. Jeg er klar og i god form allerede nu. Der er en måned til, hvor vi kan lave forskellige justeringer og gennemføre en masse sparring, så jeg bliver helt klar til de 10 omgange, hvis det skal være. Jeg har siddet og set min kamp fra januar måned mod Maono Ally, da jeg vandt titlen. Hvis man kigger på den kamp og vurderer min fysik og slagkraft i dag, så mener jeg selv, at jeg er blevet 100 gange stærkere end dengang, selvom jeg fortsat bokser i samme vægtklasse. Så der er helt klart en mulighed for, at jeg stopper ham, og jeg vil også gerne være den første, der stopper ham før tid." lyder det selvsikkert fra Meng i en pressemeddelelse.

Oliver Meng har i sine to seneste kampe bokset mod stærke franskmænd, og begge gange er kampen gået alle otte omgange, med Meng som vinder af samtlige omgange.

 

 

 

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 38 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us