Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Gviniashvili2

Q Pro Boxing har arrangeret sit sidste professionelle boksestævne. Samtidig er samtlige boksere blevet fritstillet. Det oplyser selskabet tirsdag aften.

Årsagen til den pludselige lukning bliver beskrevet som chikane.

"Siden vi afholdte Quaestor Fight Night i Gilleleje, har vi oplevet, at der er blevet sendt e-mails ud til byer og virksomheder, som vi har været i kontakt med angående nye stævner. Disse e-mails indeholder voldsomme beskyldninger, som intet hold har på sig. Ydermere har vi indikationer på, at disse oplysninger stammer fra en intern kilde," siger promotor Svend Rasmussen ifølge en pressemeddelelse.

Q Pro Boxing havde indtil i dag 13 boksere på kontrakt. Selskabet nåede at arrangere to professionelle stævner - i juli i Aabenraa og i oktober i Gilleleje - og begge stævner indeholdt sportsligt rigtigt gode titelkampe.

Comments (5)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Der er mere om sagen her, hvor avisen giver sit bud på, hvad det handler om:

Your text to link

This comment was minimized by the moderator on the site

Ved ikke om linket fungerer ellers kan man copy-paste det her:
https://www.netavisengribskov.dk/sportschock-qproboxing-lukket-efter-chikane/

Lukker man virkelig det hele ned fra den ene dag til anden pa grund af trusler i en mail? Da ikke hvis man tror fuldt og fast på sit projekt har rent mel i posen og kan stå inde for det hele. Der må stikke noget mere bag. Er pengekassen tom? De første stævner har kostet mange penge, alene Patrick Nielsen er nok ikke billig i drift. Man har ingen tv-aftale. Hvis pengekassen er tom kan man ikke betale kreditorerne. Måske har der været nogle kreditorer, boksere, firmaer eller samarbejdspartnere der har skruet bissen på for at få deres penge. Så kan Svend Andersen benytte anledningen til at sige han har modtaget trusler og er presset til at lukke butikken. Jeg føler med bokserne.

This comment was minimized by the moderator on the site

Martin, du skriver “trusler”. Hvor har du det fra? Er det fra en EB skribent (jeg bruger nødigt ordet journalist ifbm EB) der har digtet (vinklet som de siger):

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/boksning/voldsomme-trusler-meldt-til-politiet-patrick-alene-i-verden/7911549

Det jeg har læst qpb-folk har udtalt om de emails der angiveligt er sendt er “grotesk”, “voldsomme beskyldninger”, “chikane”.

Jeg afventer naturligvis at jeg får refunderet de penge de skylder mig. Jeg troede så meget på dem at jeg forudbetalte for deres kommende stream.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg har også betalt forud for næste år, men selvfølgelig får vi pengene tilbage - Det er jo ærlige mennesker.

This comment was minimized by the moderator on the site

Hej Jim. Jeg skrev "trusler" fordi det spesifikt nævnes i artiklen det er meldt til politiet i forhold til en paragraf om trusler. Det lyder endnu mere bizart hvis man "kun" har lukket ned på grund af emails med "grotesk" indhold eller "voldsomme beskyldninger". I en tidligere artikel blev det beskrevet at promotoren ville "gå gennem ild og vand for sine boksere". Goddaw mand. Nu lukker han ned på denne krysteragtige måde. Der står også i Ekstra Bladets artikel at Patrick Nielsen var på vej væk allerede for flere uger siden. I saa fald ligner det utilfredshed over forholdende i butikken eller uenighed om noget.

PS. Har i fået jeres penge refunderet?

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 94 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us