Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Pionate 5Når Danish Fight Night afholder sit første stævne i 2020, lørdag 1. februar i Frederikberg-Hallerne bliver det med stortalentet Oliver Meng (7-0) på programmet. Her skal den 20-årige Meng med stor sandsynlighed forsvare sin IBF Junior-verdensmester titel.

Ambitioner hos den unge dansker er ikke til at tage fejl af. Han vil være den bedste. "Jeg har det sådan, at jeg gerne vil være den bedste. For at være den bedste, må man slå og besejre de bedste. Jeg er klar, lige meget hvilken opgave jeg får. Jeg tror på, at jeg kan være med på det absolutte topplan, og jeg synes, at jeg sammen med mit team gør det rigtig godt i træning og i kampene. Samtidig udvikler jeg mig hele tiden. Selvfølgelig er der altid noget, som man kan blive bedre til. Jeg er ikke et færdigt produkt endnu overhovedet, jeg er kun 20 år, men det, vi har lavet indtil videre, har været rigtig godt, og alt er gået godt,” siger Oliver Meng.

Om planerne for 2020 uddyber Oliver Meng i følge en pressemeddelelse "2020 bliver et meget spændende år for mig. Jeg vil meget gerne forsvare min nuværende titel og måske endda vinde en ny titel senere på året. Jeg træner hårdt, og jeg glæder mig bare til at komme i ringen igen"

Udover Oliver Meng og selvfølgelig Sarah Mahfoud vil vi se Jeppe Morell (10-2), Victor Ramon (1-0), Heva Sharif (3-0) og debutanten Adel Younes i ringen på Frederiksberg.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Bliver fedt at komme til et “rigtigt” boksestævne igen.
Jeg håber det bliver et 2020 med masser af stævneaktivitet, og ikke disse kedelige aflysninger vi har set på det sidste.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 63 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us