Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Radeff8

Der bliver tilsyneladende lagt mærke til Ditlev Rossing (13-0) i det store udland. Danskeren har for nylig fået til tilbud om en VM-kamp mod den franske WBA-verdensmester Arsen Goulamirian (25-0). Et tilbud, danskeren dog er nødt til at takke nej til, da han netop er blevet opereret i hånden og derfor ikke kan være kampklar. Alligevel er han stolt over henvendelsen fra Frankrig.

"Det er kæmpestort. Det er selvfølgelig rimelig ærgerligt, at tilbuddet kommer nu, når jeg går rundt med en skadet og opereret hånd. Jeg får først grønt lys til at kunne slå med hånden den 27. december, så jeg ville slet ikke have mulighed for at forberede mig op til kampen. Men jeg ser det som en kæmpe cadeau og et klap på skulderen, at jeg får sådan et VM-tilbud så tidligt i karrieren. Det er det, som jeg træner for og arbejder benhårdt for at nå. Hvis jeg kunne slå med min hånd og træne på fuld kraft, så havde jeg selvfølgelig taget kampen. Det her lukker også munden på dem, der siger, at jeg ikke kan nå til tops. Det her viser, at det ikke er spørgsmål, om det kommer til at ske, men kun et spørgsmål om, hvornår det kommer til at ske," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Selvom det ikke i denne omgang bliver til en VM-kamp, er også promotor Mogens Palle glad og tilfreds med, at henvendelse n er kommet.

"Det er en fantastisk nyhed. Henvendelsen om en VM-Kamp til Ditlev Rossing viser, at der nu for alvor lægges mærke til vores boksere i udlandet. Det viser, at de har markeret sig flot, og at de anses som attraktive modstandere, der kan være med i de helt store VM-kampe," siger Mogens Palle.

Håbet er, at Rossing kan komme på plakaten, når der den 1. februar er stævne i Frederiksberg Hallerne.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 102 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us