Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Adel Younes

29-årige Adel Younes debuterer den 1. februar som professionel bokser, når Mogens Palle arrangerer stævne i Frederiksberg Hallerne. Adel Younes er en noget overraskende og manges øjne måske lidt kontroversiel person at skrive profkontrakt med. Han har blot bokset en enkelt amatørkamp, og han lægger ikke skjul på, at hans fortid har været præget af massiv kriminalitet, og at han har tilbragt en del tid bag tremmer.

"Jeg har været ude i en masse kriminalitet. Jeg sad i fængsel, da Thomas Povlsen kom og besøgte mig. Jeg manglede nogle måneder, inden jeg skulle løslades. Så spurgte han mig, om jeg ville ikke forandre mit liv. Han havde hørt, at jeg var god til at bokse, og han begyndte at fortælle mig, at jeg kunne blive til noget stort. Han fik mig til at tænke positive tanker. Jeg begyndte at tænke over tingene og droppede de negative tanker. Det er det her, som jeg altid har villet. Der har været mange forhindringer, men det er det her, som jeg går efter nu," fortæller Adel Younes ifølge en pressemeddelelse.

Adel Younes vil komme til at bokse i enten mellemvægt eller supermellemvægt, og selvom hans erfaring i ringen mildest talt er overskuelig, tror træner Thomas Povlsen på, at han har fået fingrene i en spændende bokser.

"Han mangler selvfølgelig en masse bokseerfaring og rutine, men hvis han bygges op på den rigtige måde, så er han stilmæssigt en spændende dansk Mike Tyson-type, der er stor, stærk og hårdtslående. Han har en underholdende stil, og han er typen, der ikke er bange for at gå ind og slå på tæven," siger Thomas Povlsen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Lyder spændende. De bedste boksere er tit dem der er vokset op på livets skyggeside. Jeg tænker her på Kessler der voksede op under et billardbord på den lokale brune bodega. Og Bredahl brødrene hvis ryg så ud som strivret flæsk.
De giver i hvert fald et modspil til dem fra livets solside, som Morell med sin gymnasieuddannelse og job som pædagog, som så til gengæld kan besidde nogle andre kvaliteter.
Men den hårdhed, og fandenivoldskhed som Adel - tilsyneladende - bringer med sig, kan være vældig underholdende.
Der er flere detaljer om ham på Ekstrabladet.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 62 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us