Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v De Leon1

For Sarah Mahfoud (9-0) er juleaften skubbet halvanden måned frem i tiden; til den 1. februar. Det er her, hun møder argentinske Brenda Carabajal (16-4-1) i karrierens hidstil største kamp. Argentineren sidder på IBF's interim-titel i fjervægt, og det er det bælte, som Sarah Mahfoud nu gør krav på.

"Det føles uvirkeligt, når jeg tænker over det. Jeg tror slet ikke, det endnu er gået op for mig, hvor stort det egentlig er. Men det er jo det her, som jeg har drømt om og håbet på fra start af. Nu skal drømmen udleves. Nu ligger det lige for fødderne af mig, og det er meget snart den 1. februar, og det er jeg virkelig glad for," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Interim-titlen er at betragte som en midlertidig VM-titel. Den er kommet i spil, fordi amerikanske Jennifer Han, der er forbundets verdensmester, er sat på sidelinjen i længere tid på grund af graviditet. Når hun vender tilbage, har interim-mesteren krav på en kamp mod hende.

I første omgang gælder det for Sarah Mahfoud dog om at vinde interim-titlen, og det kan blive en rigelig vanskelig opgave for hende.

"Det føles uvirkeligt, når jeg tænker over det. Jeg tror slet ikke, det endnu er gået op for mig, hvor stort det egentlig er. Men det er jo det her, som jeg har drømt om og håbet på fra start af. Nu skal drømmen udleves. Nu ligger det lige for fødderne af mig, og det er meget snart den 1. februar, og det er jeg virkelig glad for," siger Sarah Mahfoud.

Stævnet den 1. februar finder sted i Frederiksberg Hallerne, og her vil "alle de Danish Fight Night-boksere, der er klar til kamp" komme i ringen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det kunne være rart hvis DFN fik opdateret deres website så man vidste hvem de egentlig stadig har som aktive boksere. Den nuværende liste
http://danishfightnight.com/team.aspx
Indeholder stadig en del pensionerede boksere (Pierre, Sørig)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 154 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us