Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Gviniashvili

Oliver Møllenberg (4-0-1) bør komme tilbage på sejrskurs, når han den 7. december bokser sin næste kamp som professionel. Den finder sted i byen Bruchsal i det sydlige Tyskland, hvor Møllenberg møder ungarske Tamas Horvath (6-6).

Møllenberg boksede senest den 5. oktober, hvor han efter en hård kamp boksede uafgjort mod franske Jaouad Belmehdi i en kamp om WBO's ungdomstitel. Nu vender han tilbage mod en noget blødere modstander, der dog er noget tungere end Møllenberg. Hans seneste kamp fandt sted i mellemvægt for blot få uger siden, men om få uger skal de to boksere mødes i weltervægt, der er en klasse over danskerens normale.

"Jeg har taget kampen med kort varsel, så nu prøver vi i weltervægt. Man kan kalde det en test. Ham her har bokset i mellemvægt, så han har været oppe i mod nogle store drenge," siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.

Tamas Horvath er i sine to seneste kampe blevet stoppet i 1. omgang - bl.a. mod Almir Skrijelj, der for halvanden uge siden var i ringen i Vejle.

"Jeg har set video på ham. Han er en modstander, som jeg skal slå, hvis jeg vil have en fremtid i boksning, men han er også en modstander, jeg skal have respekt for," siger Oliver Møllenberg.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det kunne være interessant at vide hvilken vægt kampen er lavet på.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 63 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us