Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Rasmus Christensen Copyright Kim FastrupDet næste profesionelle boksestævne i Danmark vil blive afholdt i Vordingborg 30. november. Her danner DGI Huset rammer om et ProAm stævne arrangeret af promotor Arne Lund Christensen sammen med den lokale bokseklub BK Tårnet 74.

Stævnets hovedkampe vil naturligvis være de tre profesionelle kampe, hvor tre danske debutanter skal i ringen. De tre danske boksere er Rasmus Christensen, Emil Pedersen samt Mads Kristensen.

Rasmus Christensen skal i mellemvægt møde bosniske Vanja Dujin (0-6-1). Han har tidligere i 2019 været i Danmark, hvor han i Køge tabte på point til Simon Henriksson.

De to andre kampe vil foregå i sværvægt, hvor Emil Pedersen skal møde Jure Majic (0-2) der ligeledes kommer fra Bosnien.

Stævnets sidste kamp bliver mellem Mads Kristensen og endnu en bosnier Adil Rusidi (7-44). Rusidi var i maj 2015 i Danmark hvor han tabte til Mark Graversen på DQ i første omgang. En kamp der næppe går alle fire omgange, da Rusidi har tabt 42 af de 44 på KO/TKO og de sidste to nederlag har været på DQ.

Stævnet indledes med seks amatørkampe.

Foto: Kim Fastrup

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

https://qprotv.com/events/night-of-the-vikings-proam-boksestaevne

Er der nogen der ved om prisen er 0? Eller om de endnu ikke har prissat den?

Jeg var inde på Viking-billetsalg-sitet og det ser ud til at alle "boxing-only" billetterne er udsolgt og der kun er billetter til helaftensforestillingen med buffet og drinks og bal-bav-etter.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 57 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us