Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Haidari v Jovic

Puriya Haidari (10-2) måtte kæmpe hårdt for revanchen og sejren, da han boksede første kamp ved Haris Dzindo og Dalibor Bans stævne i Vejle. Her besejrede han serbiske Mirko Jovic (2-14) og tog dermed revanche for det nederlag, han led i sin seneste kamp for snart to år siden.

Selvom serberen ikke er specielt vant til at vinde, var han tydeligvis ikke kommet til Vejle bare for at lægge sig ned. Han forsøgte at gå frisk til angreb på Haidari, der især i 1. omgang havde sit at se til. Haidari var dog teknisk klart bedre end Jovic, og allerede i 2. omgang blev det mere tydeligt, hvem af de to der var den bedste bokser.

Haidari scorede sine point på kontrastød, hvor han både dybt og højt fik sat tilstrækkeligt mange træffere ind til at vinde omgangen.

Efter en 3. omgang, som for dansk vedkommende var tilstrækkelig fornuftig til, at den blev vundet, var det ved at gå galt i 4. omgang. Haidari blev truffet af et højre kryds til kæben, og han måtte i gulvet. Han kom op og kæmpede videre, men Haidari virkede i resten af omgangen og tabte den med to point.

Med udsigten til endnu et katastrofalt nederlag blev der fra dansk side skruet godt op for tempoet i 5. omgang, og det viste sig at være en god idé. Selvom Mirko Jovic kæmpede bravt, var han den næstbedste, når først Haidari sat tryk på. Med et halvt minuts tid tilbage af omgangen lykkedes det Haidari at ramme med et rent og hårdt højre sving lige på snuden af serberen. Den træffer virkdede både hårdere og mere præcis end den, som Haidari blev sendt til tælling af, men Jovic rystede den af sig.

Det viste sig at være godt fro Haidari, at kampen var sat til seks omgange og ikke de fire, som de boksede i deres første opgør. Det var i de sidste par omgange, som Haidari vandt klart, at sejren blev sat på plads.

Serberen gik bravt fremad, men endnu et højre sving var ved at gøre livet surt for ham. Han gik dog tiden ud, og selvom den danske sejr var fair, må man sige, at serberen arbejdede særdeles hårdt for sin sikkert beskedne purse.

Dommerne scorede kampen 58-55, 58-55 og 57-56 til Puriya Haidari.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 46 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us