Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo v Skender FotoTrine

Det ser ud som om, at Puriya Haidari (9-2) alligevel får mulighed for at revanchere det ene af profkarrierens to nederlag, når han på lørdag i Vejle møder serbiske Mirko Jovic (2-13). De to mødtes for snart to år siden, hvor serberen højst overraskende formåede at besejre Haidari på point. Det nederlag skal ganske enkelt udlignes, hvis Haidari fortsat skal gøre sig gældende.

Det bliver Mirko Jovic' fjerde kamp på dansk grund. Kampen mod Haidari fandt sted i Tyskland, men i løbet af i år har Mirko Jovic været i både Gilleleje, Ringkøbing og Køge, hvor han er blevet besejret af Heva Sharif, Oliver Møllenberg og svenske Yohannes Berhane.

Superbantamvægteren Michael Nielsen (1-0) kommer i aktion mod Stefan Nicolae (3-18-1) fra Rumænien. Den første modstander, der blev annonceret til Michael Nielsen, blev hurtigt afvist af DPBF, da han er i karantæne på grund af et knockout-nederlag i Tyskland, og 27-årige Michael Nielsen skal derfor forberede sig på rumænsk modstand.

Det er tysk-kroatiske Dalibor Ban, der formelt er stævnets promotor, men arrangementet bliver formelt styret af Haris Dzindo (11-0), der selv bokser aftenens hovedkamp. Her møder Dzindo karrierens hidtil stærkeste modstander - uden at det nødvendigvis siger alverden - i kroatiske Bosko Misic (20-12), der er placeret som nummer 267 på BoxRec's computerrangliste, hvor Dzindo frister en tilværelse som nummer 387.

Opgøret mellem Haris Dzindo og Bosko Misic gælder to titler, der har det til fælles, at deres betydning er overskuelig: UBF European-titlen samt GBU's continentale titel.

Foto: FotoTrine.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 55 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us