Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Tabaghua2

Det lykkedes ikke Mikkel Nielsen (8-2) at overraske og hente WBF-titlen, da han fredag aften var en tur i Belgien for at møde Meriton Khoxha (26-5-2). Efter en hård kamp måtte danskeren se sig besejret på point, da alle tre dommere scorede 116-111 til Khoxha.

Kampen begyndte rimelig lige, men selvom omgangene var ganske jævnbyrdige var det som om, at den belgisk bosiddende albaner alligevel snuppede dem. Efter en helt tæt 1. omgang blev Mikkel Nielsen ramt lidt for meget i 2. omgang af en Khoxha, der virkede et nummer for smart.

Mikkel Nielsen fik virkelig lov at mærke, at han var på udebane. Han havde ikke kun et belgisk publikum imod sig, men også en belgisk kampleder og to belgiske sidedommere. Danskeren måtte finde sig i at blive ramt for dybt og i nakken, uden at det fik konsekvenser for Khoxha – til gengæld fik Mikkel Nielsen undervejs selv frataget et point.

Danskeren begyndte at virke presset, som omgangene skred frem. Han havde ikke meget nyt at komme med, og Khoxhas dybe venstre lignede en, der ikke bekom Mikkel Nielsen vel. Man sad derfor med fornemmelsen af, at det hele ville ende med et hederligt, men alligevel relativt sikkert nederlag.

Efter de 12 omgange virkede Mikkel Nielsen optimistisk omkring, at han havde lavet nok til at få sejren. De tre dommere var dog enige om, at Meriton Khoxha havde vundet – alle tre dommere scorede 116-111. De cifre er vanskelige at indvende noget mod.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 55 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us