Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Guerrero3

Det bliver en vanskelig opgave, som Mikkel Nielsen (8-1) kommer på, når han på fredag i Belgien skal møde Meriton Karaxha (25-5-2) i en kamp over 12 omgange. Danskeren har med kort varsel taget imod udfordringen, og det giver nogle udfordringer.

"Jeg har jo ikke haft chance for at træne mig op til kampen, men jeg tror på min form. Jeg var i form frem mod Herlev, men droslede lidt ned da det blev aflyst. Jeg mangler lidt sparring, men det går nok," siger Mikkel Nielsen ifølge en pressemeddelelse.

Mikkel Nielsen har set nærmere på sin kommende modstander, og han mener, at han alle de svære odds til trods har været i ringen mod en modstandere, der var skrappere end Meriton Karaxha - nemlig mexicanske José Luis Rodriguez Guerrero, som i juli vandt en meget kneben sejr over Mikkel Nielsen i Aabenraa.

"Han passer meget fint til mig i boksestil. Ud fra de videoer jeg har set, så var Jose Luis Rodriguez Guerrero en bedre modstander. Nu har jeg jo prøvet at gå en del omgange, så jeg ved hvordan kroppen reagerer. Jeg tænker, at det nok skal gå," siger Mikkel Nielsen.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det er iøvrigt værd at bemærke, at José Luis Rogriguez Gutierrez, som Mikkel Nielsen mødte i Aabenraa i juli, i weekenden gjorde det igen: I Berlin i Tyskland besejrede han Roman Balaev (19-3) på point efter 10 omgange og er nu oppe som nr. 42 i verden på BoxRec.

Det var altså en særdeles kompetent modstander, som Mikkel Nielsen blev besejret af.

This comment was minimized by the moderator on the site

Bliver der stream fra Mikkels kamp på fredag??
QPRO svarer ikke.
Nogen der ved noget ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Den jeg tror jeg godt, at Mikkel kan vinde, hvis grundformen er på plads. Manglende sparring og udebane er selvfølgelig ikke optimalt, men Mikkel er i mine øjne et niveau over Meriton Karaxha, som har tabt til boksere, der ikke er stærkere end Mikkel.

Karaxha vandt for en måned siden en split decision over Renald Garrido, men Garrido bokser normalt sine kampe i 135 og 140 pund-klassen, ikke i 147 som Karaxha. Mikkel kommer omvendt oppe fra letmellemvægt og kan nu presse sig ned i weltervægt. Han er dermed en stor og stærk weltervægter, der heller ikke er bange for en rask fight. Det kan blive særdeles hedt for Karaxha. Jeg hæfter mig ligesom Alex også ved José Luis Rodriguez Guerreros sejr i Tyskland over Belaev, hvilket indikerer, at Mikkel godt kan være med på et sportsligt niveau, der ligger over den albanske belgier.

Den største bekymring er nok, at der er udpeget en belgisk kampleder og to belgiske sidedommere, hvis den eksempelvis skulle gå tiden ud.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 83 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us