Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Koros Foto WendeAbdul Khattab (18-2-1) skal efter 21 kampe og lidt over syv år som profbokser på lørdag, for første gang ud i en titelkamp. Her skal han en tur til Belgien for at møde Mikalai Vesialou (10-0-1) om WBA´s Continental titel i mellemvægt.

En kamp hvor Abdul Khattab er godt forberedt på sin modstander "Han virker til at være god teknisk, men ikke en der slår så hårdt. Han slår meget og er meget rutineret med mange amatør og professionelle kampe. Han virker som en god modstander. Det kan godt være han er høj, men han er ikke ligeså hurtig som jeg" fortæller han ifølge en pressemeddelelse.

Det ligner en svær opgave på udebane for Abdul Khattab der kun to gange tidligere har bokset udenfor landets grænser. "Jeg ser frem til det. Jeg er glad for at udfordringen kom fra udlandet. Det betyder, at jeg har alt at vinde og intet at tabe. Jeg skal bare vinde det lort." lyder det fra Khattab.

Hvis Abdul Khattab på lørdag ender med at få sejren vil det være en drøm der går i opfyldelse for ham. "Det er et af de største forbund og det har altid været en drøm at bokse inden for et af de største forbund. En sejr vil få mig tættere på målet om at blive verdensmester. Det her er det første og største skridt."

Kampen kan købes som stream via QPROTV.

Foto: Wende

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 85 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us