Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mahfoud v DeLeonSarah Mahfoud (9-0) var i aften tilbage i ringen på hjemmebanen i Hillerød, efter at hun ufriviligt måtte stå over ved stævnet i Randers. Her skulle hun have mødt Enerolisa De Leon (5-3-2), men pga. rod i sine rejsepapirer, kunne De Leon ikke bokse der. Det lykkes så her til aften, at få sat de to damer op i mod hinanden. Hun skulle nu vise at hun er klar til denomtalte IBF kamp mod Brenda Carabajal.

Kampen indledes med at de to damer skulle se hinanden an. Sarah Mahfoud havde i de første par omgange svært ved at finde ud af Enerolisa De Leon, der hele tiden kom fremad, og med skiftende fodstilling.

Sarah Mahfoud arbejdede som altid med fundament i et klassisk jab og højre kryds, hvilket momentvis også lykkes at ramme med. Dog bliver hun ind i mellem også selv ramt af De Leons sving og hooks.

Fra femte omgang af har Sarah Mahfoud fundet afstanden, og træffer nu mere med både jab og kryds. Enerolisa De Leon´s angreb bliver mere og mere til vilde slag, der mest af alt slå huller i luften.

Det blev en hårdt tilkæmpet sejr, og nok også hårdere end hvad mange havde troet på forhånd. 

De to sidedommere, Per K. Hansen, Rene Larsen og scoring referee Søren Saugman havde alle sammen 80-72.

 

 

 

 

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Og så må jeg lige rose dig for de 2 fine billeder af Sarah, som rigtigt godt illustrerer hvordan Sarah vandt kampen. Et meeeget langt, fint jab fra Sarah, og en Leon der ikke kan nå ind til hende.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 43 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us