Menu
REKLAME HER
A+ A A-

OliverMeng NeveuxStortalentet Oliver Meng (7-0) skulle ligesom ved Danish Fight Night i Randers endnu engang op mod en franskmand. Denne gang stod menuen på.den ubesejrede Jordan Neveux (8-1).

En mand der skulle besejres, så større kampe senere på året kunne komme på tale.

Med sig fra den sydlige del af landet, var en hel busfuld, disse fans skuffede han ikke. Han vandt kampen stensikkert og tårnhøjt på point. Alle dommere scorede kampen 80-72 i Oliver Mengs favør.

Der var gang i den fra kampens start. Oliver Meng sparede ikke på energien og gik til angreb på Jordan Neveux. Han landede flere flotte kombinationer både højt og dybt.

Oliver Meng imponerede med sit gode benarbejde, flotte undvigelser og sine mange kombinationer, der flere gange træffede en træt Jordan Neveux.

Mod kampens slutning begyndte det at blive lidt rodet. Det højre tempo som Oliver Meng havde lagt ud i, havde tydeligt sat sit præg på begge boksere. Jordan Neveux var helt klart mest ramt af tempoet, og han søgte hele tiden ind til Oliver Meng for at holde. I sjette omgange får Neveux en henstilling fra kampleder Rene Larsen, for at forsøge at tildele Oliver Meng et slag med skulderen.

I ottende og sidste omgang rammer Oliver Meng Jordan Neveux hårdt dybt, hvilket Neveux bestemt ikke er glad. Han er presset af kampens forløb, og vil bare overleve og gå tiden ud.

En god kamp for Oliver Meng, der fik otte omgange i kroppen og kom igennem kampen uden synlige skader. Han burde nu være klar til titelkamp senere på året. 

 

 

 

 

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Endnu en flot og underholdende kamp fra Oliver. Han er en nydelse at se på, og fuldt ud de 99 kr som streamen kostede værd. Og rigtig godt at vi fik ham at se mod en god modstander, og ikke et stykke georgisk slagtekvæg.

Man skulle tro kommentatorerne ikke så Møllenberg seneste kamp, for det ville have været oplagt at drage en parallel til den kamp, når man kritiserer Meng for at bruge for mange kræfter i starten af kampen.
Det var jo netop samme fejl Møllenberg gjorde, og det var dette der var skyld i at Møllenberg ikke forlod ringen som mester. Heldigvis var Mengs franskmand ikke så sej som Møllenbergs modstander.
Det var en god og lærerig kamp for Meng, der nu ved at træerne ikke vokser ind i himlen, og at selv han ikke kan holde det vilde tempo han lagde ud med i starten af kampen, i en kamp over 12 omgange.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 51 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us