Menu
REKLAME HER
A+ A A-

DitlevRossing v RadeffDitlev Rossing (13-0) skulle som første dansker i ringen ud i en tune-up-kamp imod den franske alt-mulig-mand i kampsport David Radeff (9-15-2)

En rolig og afventende start hvor der ikke blev landet de helt store træffere. De træffere der var, kom fra Ditlev Rossing.

Anden og tredje omgang var meget præget af infight og meget klammeri.

Kampens fjerde og femte omgang bød på lidt mere boksning fra Ditlev Rossing side. Men han havde for svært ved at finde afstanden til David Radeff, og det ender alt for ofte i infight og holderi.

I sjette omgang lykkes det Ditlev Rossing at ramme David Radeff mere end i de forgående omgange. Dette frustrerede tydeligt franskmanden, der mod omgangens afslutning nok glemte at han var i en boksering, da han forsøge noget der kunne ligne et takedown fra MMA.

Kampen var en rodet forestilling, hvor DItlev Rossing kæmpede for at finde rytmen og afstanden til sin franske modstander. Han viste dog ind i mellem nogle gode og hårde hooks til kroppen.

Der var dog ingen tvivl om sejren hos de to sidedommere Rene Larsen, Søren Saugmann og scoring referee Per K Hansen scorede alle kampen 80-72.

 

 

 

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 45 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us