Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver MøllenbergAftenens absolutte hovedkamp i Gilleleje stod mellem Oliver Møllenberg (4-0-1) og franske Jaouad Belmehdi (7-0-3) Oliver Møllenberg skulle i sin blot femte kamp bokse om den ledige WBO Youth titel i juniorweltervægt. 

Denne titel er dog stadig ledig idet det tre sidedommere scorede kampen uafgjort. 97-93, 95-95 og 95-95.

Oliver Møllenberg kommer i første omgang godt fra start med gode jabs, og et-to kombinationer. Dette følges godt op i anden omgang, dog må Møllenberg tage imod et par hårde træffere sidst på omgangen. I 3.omgang bliver Oliver Møllenberg ramt af et venstre sving og Belmehdi angriber Møllenberg. Han får dog afværget angrebet med sin tekniske boksning.

I femte omgange er det Jaouad Belmehdi der har overtaget. Han går fremad og presser Oliver Møllenberg bagud. Han er hele tiden farlig med sine sving, hvilket Oliver Møllenberg også får at føle til sidst på omgangen, hvor han et kort øjeblik virker ramt.

I syvende omgang rammer Oliver Møllenberg med en god tung højre, og der bliver længere mellem Belmehdis angreb. Dog kommer Belmehdi godt igen og rammer Oliver Møllenberg når han fanger ham i hjørnet.

Kampens ottende omgang er hård for Møllenberg, han træffes mere og mere, og fanges flere gange af Belmehdis angreb.

Oliver Møllenberg fanges flere gange stillestående bag dobbeltparader så Belmehdi kan sætte sine angreb ind. 

En rigtig flot boksekamp mellem to unge boksere.

 

 

 

 

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Flot kamp! Enig med Brian M. der siger at Oliver vinder de første omgange for stort (bruger for meget energi) istedet for at hoppe på cyklen når han har ramt nok til at vinde omgangen.
Det gik vældig fint så længe han stod i midten, og brugte sit fine jab. Men de sidste omgange mindede han lidt om Larry Holmes mod Super-Brian, hvor han var så træt at han blot stod og lænede sig op af tovene, og det blev for let for franskmanden at æde af Olivers point-forspring.
Eminent matchning. To dygtige boksere der ikke gav kamplederen meget arbejde. En diametral modsætning til Patricks brydekamp.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 63 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us