Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Tahdooahnippah 2 Foto WendeEfter mere end 2,5 års fravær fra en dansk boksering er Patrick Nielsen (30-3) nu tilbage med sejr.  Han vandt sin comeback kamp mod armenske Armen Ypremyan (9-2-2).

De tre sidedommere scorede kampen: 79-73, 79-73 & 80-72.

Fra kampens start stod der Patrick Nielsen på kampen. Der blev arbejdet godt, både højt og dybt. Specielt det dybe arbejde kunne Armen Ypremyan ikke lide. Mod omgangens afslutning, bliver Patrick dog ramt af en vildfaren venstre.

I kampens anden omgang har Patrick Nielsen svært ved at finde samme afstand, og omgangen bliver meget rodet. Midt i omgangen støder de to hovederne sammen, hvilket givet Patrick Nielsen et cut over højre øje.

i tredje omgang er det Armen Ypremyan der har fået sig et cut, hvilket tydeligt genere ham. Begge boksere har deres perioder hvor de lander træffere. Dog er det Patrick Nielsen der kommer bedst ud af omgangen.

Kampens fjerde omgang afsluttes med vilde sving fra begge boksere, og Patrick Nielsen bliver generelt ramt alt for meget og virker frustreret over at han ikke kan finde afstandern og timingen fra kampens start.

Den femte omgang bød på flere slagudvekslinger, og Patrick Nielsen virkede hårdt ramt mod afslutningen af omgangen. 

Fra kampens sjette omgang virkede begge boksere trætte, både af det tempo de havde lagt ud i, men forståeligt nok også pga. de mange træffere de begge havde måtte tage imod. Kampen blev mere og mere uskøn, og der var for Patrick Nielsens vedkomne alt for meget infight. Han mangler at lytte til sit ringhjørne, der konstant beder ham om at blive på afstanden og slå sit ellers udemærkede jab.

Patrick Nielsen er nu tilbage til boksningen, og erkender selv at der idag, forståeligt nok var en del ringrust der skulle bankes af. Han håber nu at være klar til det næste stævne 1.november i Herlev.

Foto: Wende

 

 

 

 

Foto: Wende

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 59 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us