Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ashley TheopaneAftenens fjerde prof. kamp var en kamp mellem de to veteraner, den tidligere IBF-verdensmester fra Uganda, 40-årige Kassim Ouma (29-14-1) og Ashley Theophane (48-8-1) på 39 år.

Kassim Ouma var tilbage i 2004 IBF verdensmester i juniormellemvægt. Men det var en mand langt langt fra den tids styrke vi så i ringen i Gilleleje mod Ashley Theophane. Ouma virkede både sløv og langsom, og med et udtryk i ansigtet der sagde det hele. Theophane virkede heller ikke videre oplagt til opgaven.

Det blev en meget ensidig kamp uden de store højdepunkter, hvor omgangene lignede hinanden. Ouma der gik fremad, og Theophane der forsøgte at bevæge sig rundt om ham og slå kontra. Det lykkedes i perioder. Dog skal det siges at som kampen skred frem, fik Kassim Ouma mere mod på det hele, og ramte flere gange Ashley Theophane med sin lige venstre. Dog uden at gøre den store skade.

Meget sigende om kampen gik lyset i hallen midt i niende omgang, og det største bifald i denne kamp, tilfaldt den person der fandt kontakten til hallyset så kampen kunne forsætte. Kampen var bestemt ikke en publikumskamp, hvilket tydeligt kunne høres på tilskuernes summen og snakken kampen igennem.

Kampens tre danske dommere scorede kampen 100-91, 99-91 og 98-92.

 

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 75 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us