Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Acosta 4 Foto Wende

Det er en eksamen, der i aften venter for Patrick Nielsen (29-3), når han ved Q Pro Boxings stævne i Gilleleje møder armenske Arman Ypremyan (9-1-2). En dansk sejr i den kamp er et ufravigeligt krav, og den 28-årige dansker erkender da også, at det nok vil blive sidste optræden i ringen, hvis det mod forventning skulle ende med et nederlag.

"Mine forventninger er tårnhøje til mig selv, og det er også derfor, min tid er ovre, hvis jeg taber, for så har jeg bare ikke mere i mig. Jeg tager en dag ad gangen, og hvis det kommer ud som et nederlag, så må jeg komme i gang med at studere eller lave noget mere fornuftigt," siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Det er efterhånden halvandet år siden, at Patrick Nielsen senest var i ringen, og det er to et halvt år siden, han sidst har vundet. Ventetiden er blevet brugt på et MMA-freakshow, men nu er han tilbage i sit rette element.

"Jeg har glædet mig til at komme tilbage til boksning. Jeg tog et sidespring og prøvede noget nyt, men boksning sidder i rygraden, og det savner jeg for meget til, at jeg vil prøve igen," siger Patrick Nielsen.

Aftenens stævne kan streames via www.qprotv.com.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 60 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us