Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Pionate 6

Oliver meng (6-0) behøver snart ikke rejse langt, når han skal træne hårdt og seriøst op til sine kampe. Han er i fuld gang med at sørge for, at han kan få sin helt egen base i hjembyen.

"Vi er i gang med at lave det, der bliver mit eget træningscenter i Nykøbing Falster. Det gør vi, så jeg kan blive her på Lolland-Falster og fastholde en base her. Det bliver et sted, hvor jeg har en boksering og alle de ting, som jeg skal bruge," siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Oprettelsen af det nye træningscenter kan sikre, at Oliver Meng ikke behøver bruge lang tid på transport i forbindelse med sine forberedelser.

"Det handler også om, at når jeg skal ud i de lange kampe og forberede mig på dem, så kan jeg undgå at sidde for mange timer i bilen og køre hele vejen til København for at sparre. Idéen er, at det skal være nemmere for os at trække folk herned til sparring. De kan eksempelvis bo hos mig i de perioder, hvor vi skal sparre, og så har vi træningsfaciliteterne til det. På den måde kan vi lave gode træningslejre for professionelle boksere i Danmark. Det bliver mere professionelt, når man har sit eget sted, og så er det også bare fedt at kunne sige, at man har sit eget træningscenter," siger han.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Der bliver da snart trængsel på sydhavsøerne med alle de træningscentre. UFC kæmperen Mark O. Madsen har lige (med)oprettet Olympia Gym i Maribo.
Man kan håbe de får noget synergi-effekt. Jeg tænker at mange af de udenlandske sparringspartnere både kan bruges til boksning og til MMA, da vi jo før har hørt om en “ny” bokser der har en fortid i MMA og omvendt (Patrick N)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 68 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us