Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Banks5

Ditlev Rossing (12-0) kommer til at stå over for franske David Radeff (9-14-2), når han næste lørdag i Hillerød igen går i ringen som professionel.

Den 38-årige Radeff ligner en på mange måder klassisk fransk journeyman. Den slags har for vane at være stærkere, end cifrene på deres rekordlister umiddelbart kunne tyde på, og Radeff har da også primært mødt habile folk.

"Man skal aldrig vurdere en bokser ud fra cifrene på hans rekordliste. Man kan møde ubesejrede boksere, som ikke er en skid værd, og så kan man møde boksere, der har en fifty-fifty-rekordliste, men som er ret stærke. Det afhænger af kvaliteten af de modstandere, de har mødt, så man skal ikke afskrive ham på forhånd. Jeg vil i hvert fald ikke undervurdere ham. Han har også deltaget i Glory, som er en organisation for de stærkeste kickboksere i verden, så han er i hvert fald en fighter, der kommer 100 pct. for at vinde. Hvor meget boksning, der er i ham, får vi at se den 12. oktober. Frankrig er en stærk boksenation, så det bliver spændende at se, hvad han kommer med," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Rossing kan i tilfælde af den forventede sejr være inde i billedet til en titelkamp i den nærmeste fremtid. Han står nu uden titel, efter han er blevet for gammel til at eje WBC's ungdomstitel, som han ved flere lejligheder har bokset om.

"Det er gået supergodt med træningen. Vi fortsatte dér, hvor vi slap i forhold til sidste træningscamp. Fysisk set har vi haft fokus på at fylde vægtklassen helt ud og få bygget mere masse på og tilført mere eksplosivitet. Jeg er helt klart blevet stærkere. Boksemæssigt har vi haft fokus på mine bevægelser i overkroppen og på mit benarbejde og ikke mindst på at sætte mine slag godt op, så det ikke bliver én lang slåskamp. Det hele er begyndt at bære frugt og give rigtig god mening. Jeg glæder mig til kampen og til at komme i ringen igen," siger Ditlev Rossing.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 75 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us