Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Caballeri3Det bliver en meget koncentreret Sarah Mahfoud (8-0) der lørdag 12.oktober går i ringen mod Enerolisa De Leon (5-2-2) ved Danish Fight Night gallen i Hillerød.

Mahfoud er af Mogens Palle blevet lovet en kamp mod IBF mesteren Brenda Carabajal, men denne kamp bliver kun til noget hvis Sarah Mahfoud kommer sejrrigt ud af opgøret mod De Leon.

"Jeg har trænet hårdt til denne kamp ligesom til alle andre kampe. Alle kampe, synes jeg, er lige vigtige. For hvis jeg taber en enkelt kamp, mister jeg mine rangeringer, så der er aldrig noget, der er nemt eller bare en træningskamp. Det hele er alt eller intet hver eneste gang. Min modstander den 12. oktober vil jo meget gerne vinde over mig, især når jeg ligger så højt oppe på ranglisterne. Hun kommer med alt, hvad hun overhovedet har, så jeg vil på ingen måde undervurdere hende" lyder det fra Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Trænerteamet og Sarah Mahfoud har sammen studeret den kommende modstander, og de har planen klar. "Jeg skal i hvert fald passe på med at lade min venstrehånd falde ned, for hun har en farlig højre, som hun kaster fremad, og den skal jeg i hvert fald ikke løbe ind i. Hun holder et meget højt pres og går meget fremad. Hun virker meget eksplosiv, så det er bestemt ikke nogen nem modstander, som jeg får. Men det skal jeg heller ikke have. Jeg skal have en bokser, som giver noget modstand på et højt niveau, så jeg kan blive helt klar til den næste meget vigtige kamp,” fortæller hun.

Kampen bokses ved HSK BOX CUP og foruden Sarah Mahfoud vil Oliver Meng og Ditlev Rossing også komme i ringen.

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 87 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us