Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Doltel2

Det var en glad Enock Poulsen (11-0), der forleden fik beskeden om, at han er blevet udpeget som officiel udfordrer til den regerende europamester, spanske Sandor Martin (35-2). Før sommerferien vandt danskeren EU-titlen og strøg op som nummer 5 på EBU's rangliste, og det er altså nok til, at han nu bliver officiel udfordrer.

"Selvfølgelig er jeg overrasket over, at det er gået så stærkt. Jeg havde forventet, at jeg først skulle forsvare min nuværende EU-titel. Men det er en oplagt chance og mulighed for at komme endnu højere op. EBU må se nogle muligheder i mig, siden de lader mig blive den næste officielle EM-udfordrer, men det hænger selvfølgelig også sammen med min placering som nummer 5 på europaranglisten," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

I sin seneste kamp, hvor polske Michal Syrowatka blev kørt godt og grundigt rundt i manegen, viste Enock Poulsen et niveau, der berettiger ham til at bokse om den prestigefulde EM-titel.

"Jeg viste et højt niveau, men jeg føler stadig, at jeg har meget mere at give af. Jeg tog ikke så mange chancer, men boksede fornuftigt på afstanden og flyttede mig hele tiden. Jeg føler, at jeg har i hvert fald to gear mere at rykke på. Og det er dem, som jeg skal bruge, når jeg kommer op i de allerstørste kampe," siger Enock Poulsen.

Den 27-årige dansker har for nylig været igennem en operation i det ene knæ. Han har endnu ikke fået grønt lys fra lægerne til at træne på fuld styrke, men han håber, at han inden længe igen kan være i aktion.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

https://www.espabox.com/sandor-martin-ya-tiene-aspirante-oficial-la-ebu-nombra-a-enock-poulsen/

På den spanske hjemmeside Espabox bliver der udtrykt respekt for Enock Poulsen. Samtidig bliver det nævnt, at Sandor Martin muligvis får mulighed for et frivilligt forsvar, inden han skal sætte titlen på spil mod Poulsen.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 94 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us