Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Mezei

Der har gennem de seneste par år været sagt og skrevet meget om et muligt opgør mellem Dina Thorslund (13-0) og Sarah Mahfoud (8-0). Et opgør mellem de to har dog aldrig været realistisk, da de begge har været bundet til en promotor, der ikke har i sinde at lade dem bokse på en anden promotors stævne. Til foråret udløber Dina Thorslunds kontrakt med Team Sauerland imidlertid, og det kan give en åbning.

Sarah Mahfoud skal til november møde argentinske Branda Carabaral om IBF's interim-titel, og hvis hun kommer sejrrigt ud af det opgør, vil Palle rette blikket mod et rent dansk opgør.

"En kamp mellem Sarah og Dina kan blive højaktuel, hvis Sarah vinder IBF-titlen. Men lige nu arbejder vi på at finde et sted, hvor hun skal bokse kampen mod Caranaral. Men kampen om IBF-titlen bliver med sikkerhed i Danmark til november. Jeg udelukker dog ikke, at Sarah kan få en opvarmningskamp før titelkampen," siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Palle tilbudt 600.000 kroner til deling mellem de to boksere for at mødes. Ifølge tilbuddet kan vinderen stikke 360.000 kroner i lommen, mens taberen må nøjes med 240.000 kroner.

En ting slår den 85-årige promotor dog fast: Han lader ikke sin bokser gå i ringen på et stævne arrangeret af en anden promotor.

"Kampen kommer kun til at foregå, hvis jeg kommer til at stå som arrangør. Alt andet er udelukket," siger Mogens Palle.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Palle-stævne i november, og måske Palle-stævne før det. Og qpro-stævne 5. oktober. Det lyder som om vi kan se frem til nogle travle efterår/vinter måneder.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 55 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us