Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Poulsen er klar Foto WendeNår der 5.oktober er QProBoxing i Gilleleje bliver det en selvtillidsfuld Kim Poulsen (28-5) der tager imod engelske Ashley Theophane (46-8-1) på 39 år.

Kim Poulsen, nu 32 år er i fuld gang med forberedelserne til denne kamp. Dog kan det godt mærkes på kroppen at den ikke er helt ung længere.

"Jeg forbereder mig som jeg plejer, men nu er kroppen en anden end for ti år siden. Kroppen er ikke så glad for hård træning som for 10 år siden. Skader kommer lettere, hvis man ikke passer på og spiser ordentligt. Da jeg var yngre, kunne jeg godt træne to til tre gange om dagen. Nu træner jeg en eller to gange." Fortæller Kim Poulsen.

Med den hårde træning føler Kim Poulsen sig helt sikker på at vinde og tilføjer "Når jeg kan gå i ringen med god samvittighed, så glæder jeg mig hver gang. Det er kun mig selv, jeg kan takke, hvis det går dårligt. Jeg har god samvittighed med fire uger igen, og formen ser fin ud. Det skal nok komme til at spille. Jeg vinder den kamp. Det gør jeg 100 procent. Jeg går ikke i ringen uden at tro på mig selv.

Kampen mellem Kim Poulsen og Ashley Theophane bokses i mellemvægt og er sat til 10.omgange.

Foto: Wende

 

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 102 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us