Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Syrowatka3

Enock Poulsen (11-0) kan i løbet af den nærmeste fremtid få chancen for at vinde en af boksesportens prestigefulde titler; EM-titlen. Den Europæiske Bokse Union, EBU, har nemlig udpeget danskeren som officiel udfordrer til den regerende europamester, spanske Sandor Martin (35-2).

"Det er en fantastisk nyhed for dansk boksning. Jeg har forespurgt Enock Poulsen, om han ønsker at blive officiel udfordrer, hvilket han naturligvis har accepteret. Vi har tidligere haft stor succes i super letvægt med blandt andre Søren Søndergaard og Thomas Damgaard, der begge blev europamestre i netop denne vægtklasse, og nu er chancen der igen for en stor dansk EM-triumf," siger promotor Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Enock Poulsen vandt før sommerferien EBU's såkaldte EU-titel, der sikrer en placering som nummer 5 på EBU-ranglisten. Da de højere rangerede boksere har andre planer, er det nu Enock Poulsen, som har fået buddet om at blive den næste udfordrer til den regerende mester.

Mogens Palle skal nu i forhandlinger med spanierens bagland om tid og sted for opgøret. Sandor Martin er en vanskelig modstander, så Enock Poulsens mulighed for at vinde EM-titlen vil i høj grad komme til at afhænge af, om det lykkes for Palle at vinde boksekampen i kulisserne. For to år siden lykkedes det dog konkurrenten Sauerland at hente Sandor Martin til Skandinavien, da han i Stockholm boksede EM-kamp mod Anthony Yigit. Ved den lejlighed forsvarede svenskeren sin titel med en pointsejr.

Comments (6)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Sandor Martin forsvarede i aftes EM-titlen i et frivilligt forsvar med en klar pointsejr over engelske Joe Hughes. Dermed er Enock Poulsen næste modstander for Sandor Martin - hvis han ellers ønsker at beholde titlen.

Med DAZN's indtog i Spanien har Mogens Palle uden tvivl fået en noget vanskeligere opgave med at lokke Sandor Martin til Danmark. Det er tvivlsomt, om han overhovedet er interesseret i at rejse ud og bokse EM-kamp på udebane. Det samme kan man sige om Enock Poulsen. Så jeg vil ikke blive overrasket, hvis udfaldet bliver, at taberen af purseofferet trækker sig fra kampen.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg har prøvet at se på EBUs website men det er ikke så let at se hvem Enock skal møde om den ledige titel hvis Sandor trækkes fra kampen?

This comment was minimized by the moderator on the site

Hvis Sandor Martin skulle finde på at smide titlen (eller hvis Enock Poulsen skulle finde på at trække sig som officiel udfordrer), spørger EBU først ranglistens nr. 1, om han vil være officiel udfordrer. Svarer han nej, spørger de nr. 2 på listen - indtil en siger ja

This comment was minimized by the moderator on the site

Ja, det tænkte jeg godt, men jeg kunne ikke finde deres rangliste. Har du et direkte link?

This comment was minimized by the moderator on the site

Tak!
Hvad med EU-mesteren, spørger de først ham som nummer 5?
Jeg kan se Yigit ligger som 3’er. Så hvis de 2 før ham takker nej, så kunne det blive et spændende opgør mellem DK og SE, og trække en masse tilskuere.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 51 gæster og et medlem online

WHOS ONLINE

Per-Åke Persson and 51 other guests

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us