Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Syrowatka3

Enock Poulsen (11-0) kan i løbet af den nærmeste fremtid få chancen for at vinde en af boksesportens prestigefulde titler; EM-titlen. Den Europæiske Bokse Union, EBU, har nemlig udpeget danskeren som officiel udfordrer til den regerende europamester, spanske Sandor Martin (35-2).

"Det er en fantastisk nyhed for dansk boksning. Jeg har forespurgt Enock Poulsen, om han ønsker at blive officiel udfordrer, hvilket han naturligvis har accepteret. Vi har tidligere haft stor succes i super letvægt med blandt andre Søren Søndergaard og Thomas Damgaard, der begge blev europamestre i netop denne vægtklasse, og nu er chancen der igen for en stor dansk EM-triumf," siger promotor Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Enock Poulsen vandt før sommerferien EBU's såkaldte EU-titel, der sikrer en placering som nummer 5 på EBU-ranglisten. Da de højere rangerede boksere har andre planer, er det nu Enock Poulsen, som har fået buddet om at blive den næste udfordrer til den regerende mester.

Mogens Palle skal nu i forhandlinger med spanierens bagland om tid og sted for opgøret. Sandor Martin er en vanskelig modstander, så Enock Poulsens mulighed for at vinde EM-titlen vil i høj grad komme til at afhænge af, om det lykkes for Palle at vinde boksekampen i kulisserne. For to år siden lykkedes det dog konkurrenten Sauerland at hente Sandor Martin til Skandinavien, da han i Stockholm boksede EM-kamp mod Anthony Yigit. Ved den lejlighed forsvarede svenskeren sin titel med en pointsejr.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 66 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us