Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Lester7Jeppe Morell (10-2) går all in i jagten på succes som professionel bokser. Letsværvægteren, der i næste måned runder 30 år, har valgt at kvitte sit civile arbejde, så han nu alene skal koncentrere sig om at være professionel bokser.

Sporten har alligevel taget så meget af hans tid, at det har gjort det kompliceret at få kalenderen til at hænge sammen, når der skulle trænes seriøst op til kampe.

"Hver gang jeg har trænet op til en kamp, har det været et kæmpe puslespil at få tingene til at gå op, når vi er gået i gang med sparring. På det seneste har jeg også været på udlandsophold, som jeg alligevel skulle tage fri til," siger Jeppe Morell til Århus Stiftstidende.

Morell vandt før sommerferien IBF Baltic-titlen med en meget kneben - og omdiskuteret - pointafgørelse over den stærke cubaner Dayron Lester. Hvornår han igen skal i ringen, er endnu uvist, men da man som bokser bliver aflønnet pr. kamp, er det nødvendigt at komme i ringen, hvis det skal være muligt at leve som bokser uden et job.

"Det kræver selvfølgelig en større stævne aktivitet på sigt. Så der skal gerne komme nogle stævner, hvis jeg skal kunne få det til at hænge sammen. På den anden side er det også nu, at jeg skal tage springet. Jeg bliver trods alt 30 lige om lidt," lyder det fra Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 109 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us