Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Schubov 2 Foto Wende

Patrick Nielsen (29-3) og Landry Kore (10-0-1) er nu en del af Q Pro Boxing. De to boksere er fredag blevet præsenteret på et pressemøde i København, og de vil efter alt at dømme være med på programmet ved de kommende stævner.

"Vi har en stald med mange unge talenter, men vi synes, at vi mangler toppen af de boksere, vi har herhjemme. Patrick er ubetinget det største boksenavn, der er i Danmark, og Landry har bevist noget over for de skeptikere, der sagde, at han ikke kunne nå noget som professionel," sagde promotor Thomas Møllenberg i forbindelse med præsentationen af de to boksere.

Patrick Nielsen har ikke bokset siden april 2018, hvor han tabte en meget kneben afgørelse til tyske Arthur Abraham, og hans seneste sejr ligger faktisk to et halvt år tilbage. Men han føler sig stadig sulten og glæder sig til igen at bokse for et dansk publikum, og han er med på programmet den 5. oktober ved stævnet i Gilleleje.

"De seneste år har jeg ikke fået mulighed for at bokse på dansk grund. Det har Q nu givet mig muligheden for," siger Patrick Nielsen.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg håber virkelig, at Patrick Nielsen er sulten efter at vise skeptikerne (som der er mange af), at de tager fejl.

Det er også fedt, at Landry Kore får chancen. Da han stod uden aftale, gjorde han det, som man siger, at boksere må gøre: Tag til udlandet og vis, at du er værd at satse på! Nu har Kore leveret i hvert fald to pæne resultater med sejren over Armen Ypremyan og den uafgjorte mod Faton Vukshinaj, så det er rart at se, at det bliver belønnet med, at han får muligheden. Om jeg så inderst inde tror på, at talentet rækker til at nå til tops i Europa, er en anden sag.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 61 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us