Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Poulsen v Morris 2 Foto Wende

Kim Poulsen (28-5) vender efter flere års fravær tilbage til en dansk boksering, når han den 5. oktober er med på programmet, når Q Pro Boxing holder stævne i Gilleleje. Den 32-årige østjyde, der er bosiddende i Østrig, kommer imidlertid på en meget vanskelig opgave mod engelske Ashley Theophane (47-8-1).

"Jeg er ikke bange for nogen, og jeg ser frem til at møde Ashley. Han er en god modstander, men jeg tror, hans tid er forbi," siger Kim Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

38-årige Theopane har været vidt omkring i sin karriere. Således er hans seneste ni kampe - der er endt med ni sejre - bokset i ni forskellige lande. Nu bliver Danmark altså det tiende. Englænderen har aldrig været en del af den absolutte verdenselite, men han har været oppe og snuse til den, da han i 2016 boksede VM-kamp mod Adrian Broner. En kamp, han dog tabte.

I 2013 vandt Theopane en meget kneben afgørelse og den dansk baserede nigerianer Robert Osiobe.

"Vi er begge gamle i faget, men han har meget erfaring. Men jeg har set nogle af hans seneste kampe, og jeg synes ikke, at han er så god. Hvis han er langsom, kommer han i problemer," siger Kim Poulsen.

Danskeren boksede senest i december, hvor han i Australien blev pointbesejret af Jayde Mitchell, og med blot en enkelt sejr i mere end fire år må englænderen siges at være favorit i opgøret.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 86 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us