Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Mezei

Som nummer 1 på verdensranglisterne hos både WBA og IBF kan Sarah Mahfoud (8-0) meget vel stå foran en VM-titelkamp. Canadiske Jelena Mrdjenovich (39-10-2), som sidder på VM-bælterne hos WBA og WBC, bliver nævnt som en potentiel modstander, og promotor Mogens Palle bekræfter over for Ekstra Bladet, at han leger med tanken om at placere titelkampen på Færøerne, hvor Sarah Mahfoud stammer fra.

"Det er noget, der er i støbeskeen, men hvorvidt det bliver på Færøerne eller i Danmark... det er en mulighed, vi undersøger," siger Mogens Palle til avisen.

Kampen kommer dog til at vente lidt længere end oprindeligt planlagt.

"Jelena Mrdjenovic har fået en håndskade. Det var ellers meningen, at det skulle være sket her til september, men vi afventer besked fra hendes doktor," siger Mogens Palle og tilføjer, at han forventer, at Sarah Mahfoud når at få en opvarmningskamp, inden hun skal bokse VM-kamp.

En anden af Palles boksere, som står foran titelkampe, er Enock Poulsen (11-0), der i juni vandt EU-titlen og slog sig om som nr. 5 på europaranglisten. Dermed kan en EM-kamp ligge og vente, men promotoren har først og fremmest fokus på, at ENock Poulsen skal forsvare sin titel mod den officielle udfordrer, som er franske Yazid Amghar (22-0).

"Enock skal foreløbig forsvare sin EU-titel mod Yazid Amghar. Der foregår lige nu nogle forhandlinger, og hvis vi ikke kan enes om, hvem der skal lave kampen og hvorhenne, så går den til purseoffer," siger Mogens Palle, der mere end antyder, at et opgør mellem Enock Poulsen og Yazid Amghar kun bliver aktuel, såfremt den kommer til at foregå på dansk grund.

Der er endnu ikke sat dato på Palles første stævne efter sommerferien.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 106 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us