Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Gviniashvili3

Lørdag den 5. oktober er dagen, hvor Q Pro Boxing efter planen arrangerer sit næste stævne. Det finder sted i nordsjællandske Gilleleje, og det er blandt årsagerne til, at Oliver Møllenberg (4-0) ser ekstra meget frem til stævnet: Dermed kommer muligheden for at bokse i sin hjemby.

"Jeg tænker kun på den kamp. Fra jeg står op til jeg går i seng. Jeg kan ikke vente," siger Oliver Møllenberg ifølge en pressemeddelelse.

18-årige Møllenberg er i sin hidtidige fire profkampe selvsagt blevet matchet nogenlunde forsigtigt. I sin seneste kamp, der fandt sted i Aabenraa tidligere på måneden, mødte han i georgiske Giorgi Gviniashvili (5-14-1) en modstander, der har været i ringen mod stærke boksere og derfor er en erfaren journeyman.

"Kampen i Aabenraa var på et andet niveau, end jeg nogensinde har prøvet før. Det var en meget bedre modstander. Jeg lærte meget fra den kamp og jeg føler mig klar til noget større," lyder det fra Oliver Møllenberg.

Giorgi Gviniashvili blev i 4. omgang ramt af en skade i den ene arm - ganske atypisk for georgiske boksere så denne skade faktisk helt reel ud - og måtte derfor opgive at fortsætte.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 118 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us