Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Veron FotoTrine

IBA-titelkampen i maj mod Mateo Damian Veron blev af Lolenga Mock (43-16-1) annonceret til at skulle være karrierens sidste kamp for den 47-årige supermellemvægter. Ikke så overraskende var det en udmelding, som Mock med tiden havde vanskeligt ved at overholde, og han er da også begyndt at se frem mod næste udfordring.

Lolenga Mock vandt IBA-titlen med en omdiskuteret pointafgørelse, og han er nu vendt tilbage til træningslokalet for igen at komme i træning. Han er afklaret med, at han næppe er færdig som bokser.

"Jeg har talt min agent om, at jeg gerne vil have en god udfordring. Jeg skal ikke bare have en kamp. Det skal også være en kamp, der giver mad på bordet. Før i tiden handlede det om at få kampe, så jeg kunne komme i betragtning til en titelkamp. Nu har jeg vundet en titel og derfor skal der også gerne følge noget med kampen," siger Lolenga Mock til Århus Stiftstidende.

Lolenga Mock fortæller i samme artikel til Århus Stiftstidende, at han formentlig skal forsvare sin IBA-titel. En melding, der formentlig vil overraske amerikanske Eric Moon (11-1), der allerede fem uger efter Mocks sejr over Mateo Damian Veron vandt den ledige titel med en pointsejr over landsmanden Justin Thomas.

Foto: FotoTrine.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Direkte adspurgt svarer IBA, at Eric Moon er forbundets såkaldte verdensmester, mens Lolenga Mock nu er interim-mester.

This comment was minimized by the moderator on the site

Og de gav vel ikke nogen begrundelse for at det var sådan?

Men pyt, det er jo også derfor Mock (og artiklen/Alex) bare siger “min IBA-titel” uden at komme nærmere ind på hvad det dækker over

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 107 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us