Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Syrowatka4At Enock Poulsen (11-0), som for nylig blev EU mester i juniorweltervægt er en interessant bokser, har udlandet nu også fået øjnene op for.

Det forlyder at der er interesse fra både England samt USA. Men hvilken vej man skal gå, har man endnu ikke fået afklaret med Mogens Palle.

Der er allerede udpeget en officielt udfordre til den EU titel som han vandt på flotteste vis i Randers, da han besejrede polske Michal Syrowatka.

Den officielle udfordre er franske Yazid Amghar (22-0). Amghar er på den seneste EBU rangliste placeret som nummer 15. På denne liste er Enock Poulsen rangeret som nummer 5.

Om de muligheder der er for Enock Poulsen udtaler hans træner Thomas Povlsen til www.stiften.dk: "Enock har kun bokset 11 kampe som professionel, så der er ingen grund til at forhaste noget. Det kunne sagtens være en ide, at han skal gå ud og forsvare sin titel mod franske Yazid Amghar, men det vil også være svært at sige nej, hvis der dukker et interessant tilbud op. Derfor er det vigtigt, at vi får sat os ned og truffet den rigtige beslutning"

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 47 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us