Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Barbosa Foto Wende

Meget tyder på, at Patrick Nielsen (29-3) på den anden side af sommerferien kan komme til at bokse for Q Pro Boxing. Hovedpersonen bekræftede torsdag aften, hvor han var ringside ved Q Pro Boxings stævne i Aabenraa, at han er i dialog med den nye promotor, og interessen er gensidig.

"Vi er i tæt dialog med Patrick Nielsen. Vi går ind på opløbsstrækningen, og vi skal lige have de sidste ting på plads. Det, forventer jeg, sker. Og så håber vi, at vi kan præsentere Patrick Nielsen i den nærmeste fremtid," siger promotor Thomas Møllenberg til Ekstra Bladet.

Patrick Nielsen har ikke vundet en kamp i to et halvt år, og det er 15 måneder siden, han senest var i ringen. Siden har han tjent en masse penge på et freakshow af et MMA-opgør mod Mark O. Madsen, men promotoren er ikke i tvivl, at der stadig ligger en god fremtid foran den 28-årige supermellemvægter.

"Når Svend Rasmussen og jeg har set i hans øjne, så mener vi, at vi kan se en oprigtighed og en lyst til at komme tilbage. Den dialog, vi har haft med ham, har ikke gjort os mere usikre på, om det er det rigtige. Vi tror på det," siger Thomas Møllenberg.

Foto: Wende.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

De skulle hellere få Jonas Madsen i stalden, så vi kan få set ham i kamp igen.
Og så lidt senere, når vi har set hvem af dem der slår Patrick mest overbevisende, en grudge match mellem Jonas og Jeppe....

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 149 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us