Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mikkel v Guerrero

Hold nu ferie for en kamp! Opgøret mellem Mikkel Nielsen (8-1) og José Luis Rodriguez Guerrero (10-2-2) er en af dem, der skal huskes i mange år frem! De 10 omgange gav uden sammenligning den fedeste kamp, der i mange, mange år har fundet sted på dansk grund. Det var to boksere, der leverede en krig, som sjældent er set så vild. At det endte med en mexicansk pointsejr var fair, for Guerrero var gennem de 10 omgange smartere og tenisk bedre.

Det var mexicaneren, der åbnede opgøret bedst. Mikkel Nielsen var i indledningen ikke specielt aggressiv, og Guerrero kunne med gode jabs og sin bevægelige stil sikre kampens første point.

Helt som ventet var Mikkel Nielsens chance at presse mexicanerenn tilbage, mens Guerrero var bedst, når der blev bokset på afstand. I 2. omgang var der glimt af, at Mikkel Nielsen fik presset mere, men den aktive mexicaner med de gode kombinationer snuppede alligevel omgangen. At Mikkel Nielsen desuden mod omgangens slutning fik et cut, gjorde ikke sagen lettere.

Tidligt i 3. omgang blev Mikkel Nielsen truffet rent af et højre sving og to dybe venstre både dybt og højt. Han virkede et kort øjeblik rystet, men han kom stærkt tilbage og ramte med flere hooks. Igen ville det dog langt fra være unfair at tildele mexicaneren omgangen.

Tidligt i 4. omgang fik Guerrero et cut over det højre øje, og Mikkel Nielsen leverede i denne omgang sin hidtil bedste. Det var ikke via køn boksning, men derimod hårdt arbejde.

Begge boksere måtte i 5. omgang en tur til lægen for at få tjekket deres øjenskader. De fik lov at fortsætte, og de kunne derfor fortsætte deres temmelig vilde slagudvekslinger, hvor de begge måtte tage imod adskillige hårde træffere. Mikkel Nielsen var dog så småt ved at nærme sig på scorekortet.

Mikkel Nielsen havde sit hyt med mexicanerens lange venstre, og da manden endvidere var så flabet at flytte sig, når han havde slået, var det hårdt at være fynbo i Sønderjylland.

De dybe træffere fra Guerrero bed på Mikkel Nielsen. I 7. omgang blev det så - igen - en tand for dybt, og det kostede mexicaneren strafpoint.

Kampen udviklede sig til at være en ren toe-to-toe-fight, men mod forventning blev det hele ikke meget lettere for Mikkel Nielsen, efterhånden som kampen skred frem. Mexicaneren var helt med på at slås, og før de sidste omgange var det klart, at der skulle en dansk knockout til at sikre en sejr. Den kom ikke, selvom Mikkel Nielsen kæmpede ihærdigt for den og jagtede den med alle midler i sidste omgang.

Alle tre dommere scorede kampen 95-94 til José Luis Rodriguez Guerrero, hvilket var helt fair.

Comments (9)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det undrer mig såre, at DPBF’s kampledere i flere kampe reklamerede for promotorens eget Q-firma på ryggen af deres kamplederuniform.

Det her giver begrebet, at officials er "købt og betalt" af en boksepromotor en helt ny betydning. Kunne man eksempelvis forestille sig, at Brøndby IF eller FCK fik lov til at købe sponsorplads på superligaens dommerdragt?

Kan Sauerland og Pallerne leve med, at en af deres boksere eksempelvis skal møde en Q-bokser i en kamp, hvor officials og sidedommere er sponseret af Queastor og Q-bokserens promotor?

Jeg synes, det helt på sin plads, at DPBF søger indtægter ude i byen hos sponsorer og firmaer, men hvordan kan DPBF sikre en fair afvikling i de pågældende kampe, når forbundets økonomi udover de faste gebyrer er afhængig af promotorens penge- og sponsorgaver?

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg er ikke helt inde i hvor DPBFs penge kommer fra, men jeg tænker at den promotor der arrangerer flest stævner også lægger flest penge i deres kasse?
I så fald er “problemet” der allerede (og har været der “altid”) hvis Palle lægger dobbelt så mange stævne-gebyr-penge som Q, og en Q bokser møder en P-bokser på et P-stævne, uanset om der står P eller Q på ryggen af kampleder/dommer.

Men dette gør det meget tydeligt.

Jeg tror vi - og resten af bokseverdenen - skal sætte vores lid til DPBFs egen høje moral, og satse på at da de jo i bund og grund gør det af kærlighed til sporten og dens udøvere, og ikke har det som en levevej, så formår de trods alt at være neutrale uanset hvad der står på ryggen af dem.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg synes der forskel på en promotor betaler et gebyr for at få læge, tidtager og X antal kampledere og dommere til stævne. Jeg ved ikke hvad det koster men gætter på der er tale om nogle fastsatte takster. Sammenlignet med direkte at indgå en sponsoraftale med en promotor, som man selv skal se efter i sømmene. Om det så er reklamer på officials tøj eller hvad, så betaler man tilsyneladende penge for et sponsorat, hvilket er noget andet. Jeg synes bare der går en grænse netop der, og det burde DPBF takke nej til, hvis de vil fremme dansk professionel boksesports omdømme. Det er en etisk grænse som man næppe ville overtræde i andre store sportsgrene. Selv i profboksning tror jeg ikke det er en udbredt praksis i andre lande.

This comment was minimized by the moderator on the site

Har netop set at det er muligt at købe “genudsendelse” af stævnet på qppv.io
Jeg kunne dog ikke få det til at virke (da jeg trykkede på Paypal-knappen kom der et vindue frem med en fidus der bare kørte rundt og rundt....), men jeg prøver igen senere.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg prøvede igen om aftenen, derhjemme, på min private pc. Jeg kom lidt længere end blot til at logge ind på Paypal, og fik indtastet kort/konto-detaljer osv, men da jeg trykkede "videre" kom der igen blot dette vindue med en lås og en cirkel de kørte rundt og rundt.
Her 2 dage senere prøver jeg så igen, og jeg kommer kun til det første Paypal-vindue igen.
Lukker, og forsøger igen, og så virkede det!

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg har nu set lidt af stævnet. Er det kun hos mig, at der er zoomet alt for tæt ind i streamen? Tit kan man ikke se hovederne eller fødderne på bokserne men kun midten af et "normalt" billede (jeg har vedhæftet et attachment så man kan se hvad jeg mener).
Selv når der er "zoomet ud" kan man stadig ikke se det hele af bokserne (attachment 2)

Var det også sådan for live-stream'en?

Er der nogen der har den fjerneste idé om hvor længe streamen er tilgængelig for re-transmission?
Og om planen er at kommende events også kan ses efter live-streamen?

Attachments (2 / 3)
This comment was minimized by the moderator on the site

Her er et tydeligt eksempel på at der må være gået noget galt med teknikken og hvor meget af billedet der mangler.

Attachments (1 / 3)
This comment was minimized by the moderator on the site

Ja, billedet er også smalt ved mig. Hvis det ikke ændrer sig kan du eventuelt kontakte mig, for jeg har stævnet komplet i fuldt billede.

This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg har skrevet på din "Timeline", og sendt dig en venneanmodning.
Hvis du ikke har opdaget det (eller kan se det) så klik på dit logo (dit W) for at komme derhen.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 70 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us