Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Holzken v Jornaec

Det blev en ganske hård og egentlig udmærket kamp - formentlig også hårdere end forventet - men til slut kunne Alicia Holzkan (5-0) juble over en pointsejr over rumænske Xenia Jornaec (10-4), som sikrede hende WIBF- og GBU-titlerne i fluevægt.

Efter en god hollandsk indledning, hvor Holzken havde bragt sig knebent foran på point, fik hun mere at se til i 3. omgang. Jornaec har ifølge meldinger fra Tyskland forberedt sig meget seriøst på titelkampen, og hun viste, at hun var i god form og i en for hende mere behagelig vægtklasse, end da hun for to et halvt år siden boksede mod Dina Thorslund i superbantamvægt.

Jornaec fik flere gange sendt sit højre jab lige i smasken på Holzken, og i 4. omgang fik hun fulgt godt op med højre hooket. I denne omgang var Holzken endvidere i gulvet, men selvom det så ud som om, hun blev ramt, vurderede kamplederen, at hun var ude af balance - eller at slaget i hvert fald ikke var rent.

Rumænerens venstre kryds gik flere gange rent ind på den hollandske kæbe, og Holzken havde vanskeligt ved at håndtere sin modstander, der tydeligvis var i ganske god form og klar til at gå den fulde distance.

Alicia Holzken havde det vanskeligt, men midtvejs i opgøret formåede hun trods alt via hård fight at vende tilbage og igen få nogle omgange ind på kontoen. De var dog knebne, og hollænderen var på ingen måde overlegen.

En kvindekamp i fluevægt mellem en hollænder og en rumæner lyder ikke ligefrem ophidsende for et dansk publikum, men her var der faktisk tale om en ganske udmærket boksekamp. Efter at have haft sin storhedstid mellem 3. og 5. omgang begyndte trætheden dog så småt at sætte ind hos Jornaec, og det var derfor fortjent, at sejren til slut havnede hos hollænderen.

Dommerne scorede kampen 99-91, 99-91 og 98-92 til Alicia Holzken. Den hollandske sejr var i orden, selvom vi så rumæneren være bedre med, end cifrene antyder.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 106 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us