Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Gviniashvili

Oliver Møllenberg (4-0) er stadig ubesejret som professionel, efter han stoppede georgiske Giorgi Gviniashvili (5-15-1) på teknisk knockout i 4. omgang. Her blev georgieren ramt af en skade og måtte opgive at fortsætte. Indtil havde han ellers leveret udmærket modstand, selvom han ikke var på vej mod sejr.

Det var en meget offensiv Oliver Møllenberg, der kom ud til kamp. Den 19-årige letweltervægter vil tydeligvis gerne vise, at han indeholder en masse god boksning - og det gør han bestemt også. Jabs, kryds, hooks og sving blev slået i fine variationenr, og selvom Møllenberg til tider blev lidt for ivrig, var han helt styrende.

Mod slutningen af 2. omgang virkede Gviniashvili kortvarigt rystet af et dansk højre hook, men han slap helskindet igennem omgangen, omend han tabte den.

Georgieren havde ikke taget den lange tur til Aabenraa alene for at hente sine penge. Han kæmpede sin chance og blev frustretet, når Møllenberg - ifølge ham - ramte for dybt.

I 4. omgang skete imidlertid det, der ofte sker for georgiske boksere, når de bliver presset: De får ondt i armen. Denne gang så den dog ud til at være god nok. Møllenberg ramte med et højre sving på skulderen af Gviniashvili, og det så ud som om, at den røg af led.

Under alle omstændigheder måtte han opgive at fortsætte, og Møllenberg vandt sin fjerde sejr - den anden før tid.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 76 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us