Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nazari v Avetisiani

Norske Jamshid Nazari (5-0) optrådte for første gang på dansk grund, og han imponerede med en fin pointsejr over georgiske Kakha Avetisiani (25-54-1). Nazari er en teknisk meget velfunderet bokser, men han lignner ikke en bokser, der er i besiddelse af det helt store punch.

Teknikken var imidlertid rigeligt til at vindne de første par omgange, hvor nordmanden med de afghanske rødder var alt for hurtig for den georgiske journeyman, der dog ikke lod til at acceptere præmissen om, at han udelukkende var inviteret til Sønderjylland for at tabe.

Avetisiani forsøgte med en offensiv i begyndelsen af 3. omgang, og han fik også undervejs i omgangen hårdt ram på Nazari, der måtte æde både et højre og et venstre hook til kæben. Nordmanden fik hurtigt svaret igen med en højre uppercut, som han dog aldrig for alvor fik fulgt op på.

Tidligt i 4. omgang blev Avetisiani sendt i gulvet med et højre kryds, men kamplederen undlod at tælle - muligvis fordi han var enig med georgieren i, at slaget sad bag øret. I resten af omgangen jagtede Avetisiani sin norske modstander, men formåede ikke at fange ham og blev derfor selv ramt af en række kontraslag.

Jamshid Nazari er en bokser, der med den rette træning og matchmaking kan nå langt. Kakha Avetisiani er en journeyman, der er væsentlig mere besværlig, end hans grimme rekordliste kan antyde, og selvom han mod slutningen af de seks omgange var noget træt, leverede han fornuftig modstand.

Den norske sejr kunne han dog ikke gøre noget ved. Jamshid Nazari vandt helt fortjent med 60-54 hos to dommere og 60-53 hos den tredje.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 130 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us