Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Porsgaard v Guchmazovi

Jacob Porsgaard (2-0) blev en rigtig god erfaring rigere, da han måtte kæmpe hårdt gennem fire omgange, inden han havde sikret sig sejren over Shalva Guchmazovi (1-5). Danskeren virkede undervejs i opgøret lettere presset, men han fik hevet en hårdt tilkæmpet, men dog fortjent, pointsejr i hus.

De to boksere lagde fra land i et meget roligt tempo, og det blev derfor en indledning uden de helt store højdepunkter. 1. omgang gik dog til Porsgaard, der fra afstand med venstre jabs og højre kryds fik scoret tilstrækkeligt med point.

I 2. omgang viste Guchmazovi, at han ikke er nogen helt ueffen journeman. Han formåede at ramme med flere rene træffere, men Porsgaards tekniske overlegen gjorde, at han slap for at komme i de helt store problemer.

Georgieren forsøgte at lægge pres på sin danske modstander, men det var næppe til Guchmazovis fordel, at han flere gange brugte tiden på at beklage sig til kamplederen. Selv når Porsgaards dybe træffere sad perfekt, mente georgieren, at han blev ulovligt ramt.

I slutningen af 3. omgang viste Porsgaard tegn på, at det koster kræfter, når ens modstander konstant kommer mosende fremad. Det var kontrastrd, der var danskerens våben, mens han kom i problemer, når det lykkedes georgieren at komme i slagsmål.

Der var tale om en rigtig lærerig kamp for Jacob Porsgaard, der fortjent vandt med 40-36 hos alle tre sidedommere.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 156 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us