Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Jamshid Nazari

Norske Jamshid Nazari (4-0) har med meget kort varsel fået ny modstander forud for torsdagens stævne i Aabenraa. Hans oprindelige modstander, den svenske MMA-kæmper Martin Fouda, fik ikke starttilladelse af det svenske forbund, og derfor skal nordmanden nu i stedet i ringen mod georgiske Kakha Avetisiani (25-53-1).

"Det er lidt hårdt at få en ny modstander dagen før, fordi hele min træning har været planlagt frem mod kampen mod Martin," siger Jamshid Nazari ifølge en pressemeddelelse.

De 79 profkampe, som den 29-årige georgier står noteret for, ville have været langt flere - omkring 100 - hvis ikke BoxRec tidligere på året gik i gang med en oprydning i den georgiske baggårdssparring, der blev udlagt som rigtige kampe for at forbedre boksernes rekordlister. Det ændrer dog ikke ved, at Avetisiani er en fyr, der efterhånden har prøvet det meste, og det bliver fjerde gang, han skal i aktion i Danmark.

For fem år siden pointbesejrede han noget overraskende norske Andreas Evensen, mens han et halvt år senere tabte klart på point til Rashid Kassem. For tre år siden blev han desuden udbokset af Enock Poulsen i dennes professionelle debut. Han har desuden mødt en lang række internationalt meget kompetente boksere, blandt andet IBF-verdensmesteren Richard Commey og EBU-mesteren Robbie Davies Jr.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 69 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us