Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev Rossing Demetrius BanksDer var ingen tvivl i aftenens anden titelkamp. Den såkaldte "WBC Graduation fight" Her boksede Ditlev Rossing (12-0) sig til en sikker sejr over hans amerikanske modstander Demetrius Banks (10-8-1).

Det blev en kamp hvor det var Ditlev Rossing der gik fremad og var det mest aktive af de to. Han havde dog sine udfordringer med at få åbnet sin rutinerede modstander op, der var god til at glide af på slagene.

Længe så det ud til at kampen skulle gå tiden ud, og ende med en tårnhøj pointsejr til Ditlev Rossing. Kampen fik dog en nærmest komisk afslutning i 8.omgang med Banks der efter et slag i nakken fra Ditlev Rossing gik i knæ og dernæst helt ned, for at gøre kampens dommer opmærksom på slaget. Ingen tvivl om at Banks forsøgte at få sig en sejr på DQ.

Omgangene i kampen lignede hinanden meget. Ditlev Rossing gik fremad og forsøgte at fange Banks. Det lykkes også i små perioder, men han aldrig rigtig sat de store hårde træffere ind der kunne gøre skade.

Med sejren er det forventet at Ditlev Rossing tager et hop op på den kommende WBC rangliste. Her er han pt. rangeret som nummer 33.

 

 

 

 

 

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg synes Ditlev boksede sin bedste kamp nogensinde. Jeg var vildt imponeret. Jabbet kørte perfekt og blev ikke kun brugt som en måle-pind til et møllesving, men scorede konstant points og irriterede Banks.
Ditlev undveg også en masse slag med en bevægelig overkrop, i stedet for “blot” at tage imod slag i parader når han skulle tættere på sin modstander. I hvert fald indtil de sidste omgange, så gjorde trætheden at han forfaldt til sin “gamle” strategi med at vade ind med parader og stå pande mod pande og udveksle stærk-mand-slag.
Ditlev var simpelthen aftenens højdepunkt, og jeg har ellers haft min tvivl om han havde det i sig eller han “kun” var en gudsbenådet slugger.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 67 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us